NAVITEQ изгражда първата в България инфраструктурна мрежа от GNSS базови станции. Станциите непрекъснато приемат сигнали от сателитните системи GPS и GLONASS. Данните от тези наблюдения се обработват в контролен център и се предоставят на крайни потребители чрез NAVITEQ GNSS услуги. Услугите се ползват в областите геодезия, кадастър, строителство, проектиране, комуникации, ГИС, ютилити и много други.

  • Home
  • Новини
  • Виртуална разходка из Зоопарк СофияНа 21 май от 11 часа в Зоопарк София в „Залата на Хищниците” ще бъде представен проектът  „Виртуална разходка из ЗООПАРК СОФ?Я”.

Ако сте в София  заповядайте да разгледате зоопарка от клетките на животните,  множество снимки, клипчета и да чуете характерни животински звуци, само с едно докосване на екрана.

Очаква Ви интересно изживяване!

Вече можете да направите Ва?ата виртуалната разходка от страниците  на ЗООПАРК СОФ?Я www.zoosofia.eu или на www.naviteq.net/zoo.

Продуктът е изработен от нас и е дарен на Софийска Зоологическа Градина.

Радваме се, че имаме възможност да представим  едно от най-любимите места на всички деца – Зоопарк София, по нов и интерактивен начин.


© NAVITEQ 2009. Всички права запазени
Уеб дизайн